Ime: Zlatko Nick: ArtiC^[Neo]^ Godina: 20 MSN: cazz08@hotmail.com SteamID: budem napisao kasnije, igram na burazovom, moram svoj aktivirati CS Iskustvo: igram od 2oo3, ali ove godine mala pauza zbog faxa Ime/Tag Klana: nemam klan Drzava/Kraj: Hrvatska
_________________ Don' t be afraid your life will end. Be afraid that it will never begin.
Postova: 8943 Preporuke: 4 Lokacija: Beograd Pohvalio: 7460 x Pohvaljen: 3604 x Online: 96d 5h 5m Status: I got the poison, I got the remedy, I got the pulsating rhytmical remedy SteamID:sefe_koji_ti_je_vrag
Aljoša, ljudi se obično bude posle neke noćne more. Ipak, ja sam se juče probudio u noćnoj mori, u noćnoj mori života bez tebe i to ne mogu preboleti. Na forumu je konstantno tvoja slika. Skoro da osećam da si još uvek živ, tu kraj nas, da te mogu dodirnuti, ali na žalost svih ni ja, ni mi to više ne možemo učiniti. ^Roth, neki blaženi osmeh proteze mi licem pri spomenu i pomisli na tebe. Da tako smo te zvali, ali tako cemo te i prizivati. Za nas si uvek znacio nešto više, bio neko mudriji, promišljeniji, staloženiji. Bio si naša logorska vatra, okupljao si nas, imao vremena za svakog, po neku lepu reč, bratski savet i volje za BE. Nekada je tvoj nick privlačio zutom bojom, danas, on je poseban, kao ni jedan drugi. Smireno u kutu zrači andjeoskom svetlošću, daje nam do znanja da si duhom još uvek tu, da ćeš zauvek biti deo nas i da misliš na celu družinu. A mi još uvek stoički pokušavamo da podnesemo ovaj nenadoknadivi gubitak i da nastavimo dalje, da budemo još jači i jedinstveniji, da se borimo za sve one ciljeve koje smo zajedno i na čelu sa tobom zacrtali, jer nas svest podseća da bi samo tada tvoj trud i rad bio krunisan. Ipak nemamo izbora, opraštamo se od tebe, od jednog junaka i molimo se da počivaš u miru, da misliš na nas i da ti nedostajemo, jer mi te ovde dole toliko poštujemo, cenimo i volimo. Andjeli s tobom, andjeli uz tebe, neka te prate i čuvaju jer tvoj lik i delo to uvelikom zaslužuju. Mi ćemo te voleti, Aljoša. Zauvek. Pocivaj u miru Božijem,
Prisutni u ovom delu: No registered users i 1 gostiju
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum